QR Code Generator Online

Setelan Kode QR Kustom

Pamilik bisnis bisa ngatur tampilan kode QR kanthi milih warna, wujud, lan uga logo, nggawe saben kode unik lan bisa dingerteni. Iki mbantu njaga identitas merek perusahaan lan nggawe interaksi pelanggan luwih pribadi.

Upload Gambar lan Integrasi

Layanan kasebut ngidini upload gambar pribadhi digabungake menyang kode QR, kayata logo perusahaan. Iki nambah kapercayan lan pangenalan merek nalika mindhai kode kasebut.

Tingkat koreksi kesalahan sing dhuwur

Layanan kasebut ndhukung tingkat koreksi kesalahan sing beda-beda, njamin keterbacaan kode QR sanajan rusak sebagian. Iki penting banget kanggo kode sing digunakake ing lingkungan sing tantangan.

Simpen lan Ngundhuh Kode QR

Sawise nggawe kode QR, pangguna bisa nyimpen ing macem-macem format, kayata PNG utawa SVG, nggampangake nyetak lan digunakake ing macem-macem bahan pemasaran.

Modifikasi Konten Dinamis

Layanan kasebut ngidini nggawe kode QR dinamis, sing isine bisa diganti tanpa ngganti kode kasebut. Iki cocog kanggo promosi, menu restoran, utawa informasi sing mbutuhake nganyari.

Testing lan Pratinjau

Sadurunge ngrampungake kode QR, pangguna bisa ndeleng lan nyoba kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener. Iki mbantu nyegah kesalahan nalika nyebarake kode.

Deskripsi skenario kanggo nggunakake generator kode QR

  • Bayangake wong sing ngunjungi museum sing saben pameran duwe kode QR. Pengunjung mindai kode nganggo smartphone kanggo ngakses pandhuan audio, fakta menarik, lan video, nggawe kunjungan luwih interaktif lan informatif.
  • Ing kafe, tabel dilengkapi kode QR sing ngarah menyang menu digital. Pelanggan bisa mindai kode kanggo ndeleng menu saiki lan spesial saben dina, supaya langsung saka telpon, lan malah mbayar tagihan tanpa layanan waiter.
  • Ing kompleks omah modern, kode QR dipasang kanggo akses manajemen omah sing cerdas. Warga bisa mindai kode kasebut kanggo ngontrol cahya, pemanasan, lan sistem liyane ing apartemen liwat smartphone.
  • Ing acara, kode QR asring digunakake kanggo registrasi peserta. Iki nyepetake proses diakoni lan mbantu para panitia kanthi akurat nglacak kehadiran nalika nyedhiyakake para rawuh kanthi nganyari wektu nyata babagan jadwal kasebut.
  • Bus wisata asring nampilake kode QR sing nyedhiyakake akses menyang pandhuan kutha multimedia. Turis mindai kode QR lan bisa milih konten ing macem-macem basa, sinau luwih akeh babagan saben atraksi nalika lagi liwat.
  • Ing gim, kode QR bisa digunakake kanggo nampilake rutinitas olahraga. Pengunjung mindhai kode kanggo ngakses tutorial video, instruksi olahraga, lan nglacak kemajuan liwat aplikasi fitness.